Over marketingervaring en succesvolle ideeën

Voor veel bedrijven liggen er nog volop kansen. Door iemand met een frisse kijk en veel praktische marketingdeskundigheid en ervaring in te schakelen kunnen er voor u totaal nieuwe invalshoeken worden gerealiseerd of een succesvolle strategie worden gecontinuiteerd. Wij weten waarover we het hebben want vanuit onze ervaring met marketing-ondersteuning op reeds uitgevoerde projecten zijn verschillende successen ontstaan.

Vanuit ideeën, expertise en een transparante werkwijze, ontstaat er in een open samenwerking met u, een heldere strategie met praktische uitvoering en vooral een tastbaar resultaat.  

Zoekt u naar nieuwe kansen, versterking in uw bestaande markt of wilt u in nieuwe producten en merken ontwikkelen en invulling geven aan een duidelijke merk- of imagestrategie? Neem dan contact op met marketingdeskundige Dick Resink voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. T. 0570-543014 M. 0651328267 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.